DIVOKÝ LOVEC 30 kapitola


 Dragan se ještě jednou podíval k obloze a vydechl. Ztěžka polkl a přejel prstem, po Biančině tváři.

 „Neměj strach." Zašeptal a vzal její ruku do dlaní. Viděl v jejích očích úžas a obavy, ale nechtěl dát ani na moment šanci, těmto pocitům. Opatrně a pomalu, přiložil její dlaň, na svou hruď. Opatrně, aby neměla strach, že se popálí. 

Věděl, že jeho tělo září a sálá žár, který by každého spálil na popel, kdyby si to přál. Kdyby jen na moment zaváhala, a její láska nebyla čistá, jistě by se smažila, v ohni pekelném. A on s ní. Jeho by čekalo, ještě něco horšího, nežli je smrt. 

„Už nikdy..., mě nesmíš zradit, Bianko. Nikdy..., jinak..." nedořekl to. Tak moc věřil tomu, že se to nemůže stát. Že její láska je čistá a věčná, že zapomněl na hrůzu, která ho čeká, kdyby tomu tak nebylo. 

Bianka překvapeně zalapala po dechu, když se její ruka dotkla jeho hrudi. Cítila horko, které sálá z jeho těla, ale jakmile se ho dotkla, jakoby to přestalo a její tělo se spojilo s jeho, zvláštním poutem.

Omámeně přejela prsty po jiskřícím tetování na jeho hrudi. Ještě nikdy, se nechovala takto, k žádnému muži.  Ještě po žádném tolik netoužila. 

Vzrušeně hladila jeho hruď, jeho mužné paže a zkoumala každý kousek, jeho zářícího a rozpáleného těla. Všechny obavy a stud, ji najednou opustil a zůstala jen nesmírná touha, která ji celou spalovala. 

Viděla, že si ji jeho oči, se zájmem prohlíží. Že čeká, co udělá a jak se zachová. A poznala, že v něm její dotyky vyvolávají nesmírné vzrušení. 

S každým jejím pohlazením a sklouznutím prstů, po jeho těle, se jeho prsa vzedmula, pod náporem vzduchu. Líbilo se jí to. Tak moc se jí líbilo se dívat, jak se jeho tělo třese touhou a vzrušením, pod jejíma rukama, že si dodala ještě více odvahy. 

Její zrak bloudil po jeho těle, a když zabloudil o trochu níž, začervenala se. Nemohla se tomu ubránit. Jeho mužství, se tyčilo v celé své kráse, a bylo plně připravené, na jejich spojení. 

Jeho oči, se zadívaly do jejích, ale ani se nepohnul. Čekal. Čekal, co udělá, i když měl pocit, že mu tělo musí jistě co chvíli, explodovat. 

Bianka se několikrát zhluboka nadýchla a dodala si odvahy. Jemně ho políbila na tvář, krk a na rty a pak zkontrolovala jeho reakci. 

Jeho zamžené oči, ji se zájmem sledovali, zhluboka oddychoval, ale stále vyčkával. 

Jemně ho políbila na krk, bradavku a na jeho tetování. Jednou rukou zkoumala jeho mužné tělo a rty pokračovala níž a níž. A když ho políbila na jeho podbřišek a klekla si před něj, vydechl a zvrátil hlavu. 

Cítila, jak se celé jeho tělo chvěje, když vzala do rukou jeho mužství a ještě než ho vložila do úst, se na něj podívala.

 Díval se ji do tváře a dýchal tak zhluboka, že sotva popadal dech. Ale nechával to na ní. Chtěl, aby mu ukázala, jak moc po něm touží i ona. 

Jemně ji pohladil po vlasech a zavřel oči, když se její ústa dotkla jeho údu. 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

DIVOKÝ LOVEC- PÁN TEMNOTY

VÍTÁM VÁS NA STRÁNKÁCH PLNÝCH ROMANTIKY