VLČÍ INSTINKT 54 KAPITOLA


Katrin vstoupila do prostorné haly. Největší místnosti v Nathanově domě, určené právě pro takové příležitosti. Rodinné a firemní večeře. Párty, bály a různá setkání. 

Hilda Wolfbloodová, pojala večeři formou bufetových stolů. Ty byli po jedné délce místnosti. Po druhé, bylo několik stolů a židlí, a uprostřed byl taneční parket. V čele, byl pak po pravé straně barový pult, a po levé hrála živá muzika. 

Katrin se zastavila u dveří. Vůbec se jí sem nechtělo, ale neměla na vybranou. Hilda s Alexandrou, trvaly na svém.

 Rozhlédla se kolem. Nathana už neviděla skoro týden. Vyhýbal se jí. A ještě k tomu, si byla vědoma, že se zde nachází i Leona Porterová, jeho obchodní partnerka. 

Celým tělem, jí projel trn žárlivosti. A aby toho nebylo málo, ještě k tomu, se zde nacházel i její bratr, kterého potkala den před tím, na procházce s dětmi. 

Hned poznala co je zač. I přes svou velkou nezkušenost s muži poznala, o co mu jde. Hnedka se jí dvořil. Lísal se. A nepřestal ani, když zjistil, že dvojčata jsou Nathanovi děti. Byl tak neodbytný, že kdyby ji nevysvobodila Alexandra, nedal by ji pokoj. 

Nervózně si uhladila šaty. Vůbec se v nich necítila. Připadala si v nich, jako nahá. Ale Alexandra tak dlouho naléhala, až povolila. 

Byly krvavě rudé. Pevně obepínaly její tělo a boky. Vysoký rozparek, při každém jejím kroku, odhaloval její štíhlé nohy. Hluboký a vypasovaný dekolt, spíše odhaloval, než zakrýval, její bujné poprsí. Odhalená ramena a vysoko vyčesané vlasy, daly vyniknout její šíji. 

Její oči bloudily po místnosti plné lidí, ale Nathana nikde neviděla. Najednou spatřila blonďatou hlavu a rozesmátou tvář. Udělalo se jí špatně. Leonin povedený bratr, si to linul rovnou k ní.

 „Můžu vás pozvat na drink, krásná dámo." Zazubil se na ní a nabídl jí rámě.

 Zavrtěla hlavou k odporu. Vůbec se s ním nehodlala bavit. Ani trochu, se jí nelíbil. Rozhlédla se kolem, ve snaze najít nějaký záchytný bod. Něco, co by ji pomohlo, od toho hrozného chlapa.

 Pak ale zahlédla Nathana. Stál na druhém konci, a Leona se k němu vyzývavě tiskla a něčemu se nahlas smála.

Další trn žárlivosti, ji projel přímo do srdce. Nepřítomně se chytla Karlova rámě. 

On si ale její indispozici, vysvětlil trochu jinak. Sklonil se a něžně ji políbil na ruku. 

„Takže drink, a pak mi jistě neodmítneš tanec, Katrin." Přidržel si její ruku v ohbí svého rámě, a vykročil k baru.

„Nejdříve jednu na kuráž, a pak si zatančím, s nejkrásnější ženou v místnosti."

 „Ty potřebuješ jednu na kuráž? Neřekla bych." Prskla Katrin jeho směrem. 

Měla chuť otočit se a utéct. Její oči, ale znovu zabloudily do míst, kde se nacházel Nathan s Leonou.

„Já ne. To ty, potřebuješ trochu rozpálit." Uchechtl se, a podal ji sklenici. 

Zaváhala. Pak ale spatřila, jak se Leona o Nathana opřela, a popadla sklenici do ruky. Kopla ji do sebe, za značného údivu svého společníka a otočila se do sálu. 

„Tak na co čekáš? Chtěl jsi tančit, není-li pravda?"


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

DIVOKÝ LOVEC- PÁN TEMNOTY

VÍTÁM VÁS NA STRÁNKÁCH PLNÝCH ROMANTIKY