SRDCE NAD PROPASTÍ 18 ČÁST

 Isabela se schoulila do klubíčka, zády k Nicholasovi, a zavřela oči. Nechtěla ho slyšet. Nechtěla s ním mluvit, ani ho vidět. Nedokázala, se na něj ani podívat. 

Když skončil, a zašeptal její jméno, po tváři jí stekla slza. Jen se mu podívala do tváře, a bez jediného slova, se otočila. 

Najednou, vlastně ani nevěděla, co cítí. Nenávist? Zlobu? Odpor? Nevěděla. Jedno bylo ale jasné, nikdy v životě, mu to nemůže odpustit.

 Nicholas se usadil do křesla pokoje, a díval se do tmy. Díval se na její spící tělo, a jeho srdce, se tříštilo, na milión kousků. 

Nemohl uvěřit tomu, co udělal. Nedalo se to omluvit. Ani přemíra alkoholu, neomlouvala, jeho chování. Poprvé, za svůj život, se ukázala jeho slabina.

V její přítomnosti, přestával být sám sebou. Dělala ho lepším člověkem, ale bohužel, i horším.

 Celou noc, dokud se slunce nevyhouplo nad obzor, seděl ve svém křesle, a přemítal. Snažil se sám sobě, nějak vysvětlit své selhání, ale omluvu nenašel. 

On si nevybral, být mafiánem. On se tak narodil. Z něčeho takového, nelze, se nikdy vyvázat. Jedině smrt, by to mohla dokázat. 

Nyní, stál před těžkou volbou. A právě láska k ní, mu to komplikovala.

 Již několik dní věděl, že bude muset svatbu uspíšit. Jeho svatba, bude se konat, přesně za týden. Požádal Isabelu o ruku, a ona svolila, a když svolila i k tomu, že se s ním pomiluje, po té, jí to chtěl sdělit.

 Záviselo na tom mnoho. Jednání, s Japonskou mafií, bylo pro něj úspěšné. Však i jejich capo, Kiwo Genkei, měl z něj respekt, nicméně Alberto Mandi, mu to zkomplikoval. 

Jelikož japonská mafie tak dbá, na rodinné svazky a důležitost manželství, pozval se Kiwo Genkei, na jejich svatbu. A on, to nemohl odmítnout. Měla to být čest, která ovšem, se mohla stát, i jeho zkázou. 

Zkázou proto, že, kdyby Isabela selhala, a japonská mafie, by uznala, že budoucí manželka, se pro bosse, jejich obchodního partnera nehodí, musel by ji zabít. 

Musela ukázat, své vychování. Svou oddanost, poslušnost, a lásku, ke svému muži. Pakliže by z ní cítily nenávist, vzdor, odpor, nebo jakýkoliv projev nesouhlasu, ke svému muži, nebyla by pro něj vhodná. 

On by tím pádem, nebyl důvěryhodný, kdyby na jejich svazku trval. Dali by mu na vybranou, její smrt, nebo celé, jeho rodiny. 

Ona skutečnost, a pokus o její vraždu. Pak její odmítání a nenávist k němu. Přemíra alkoholu, a bolest v srdci, způsobily to, že mu rupli nervy. Ale ani to, nemohlo omluvit, co udělal.

 Nikdy, by se nic takového nestalo, kdyby Isabela, byla od malička vedena, ke svému údělu. Kdyby její otec, dodržel smlouvu. 

Měl ještě jednu možnost. Ještě jednu, o které věděl každý, kdo z mafie pocházel. Zabít, jejího otce. 

Zabít toho, kdo porušil svůj slib, a tím, zprostit sebe, i Isabelu zodpovědnosti. 

Jeho smrtí, by se ukázalo na viníka. Isabelu, by pak mohl označit za svůj majetek. Za svou hračku, které se nechce vzdát, a Kiwo Genkei, by to jistě přijal. 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

DIVOKÝ LOVEC- PÁN TEMNOTY

VÍTÁM VÁS NA STRÁNKÁCH PLNÝCH ROMANTIKY