SRDCE NAD PROPASTÍ 47 ČÁST

 Selma Morissonová, zrovna seděla na verandě svého domu, když před jejím domem, zastavilo několik černých, luxusních aut. Z aut vyskákali muži, a jaly se prohledávat okolí domu, i samotný dům. 

Hned ji bylo jasné, která bije.

 Pak jeden z nich, přistoupil k prostřednímu autu a otevřel zadní dveře. Po chvíli, se vynořil muž, ve kterém ihned, i když ho nikdy neviděla, poznala Nicholase Kendalla. Bossa mafie, Nostra Victoria. 

Jeho vízor, každého utvrdil v tom, že není radno, si s ním zahrávat. Musela uznat, že byl velmi charizmatický. Na první pohled velmi tvrdý, odhodlaný, a velmi sebevědomí.

 Slyšela o něm mnoho, a nyní se vlastně vůbec nedivila, že ho Isabela miluje. Protože, i když Isabela stále tvrdila opak, bylo ji jasné, že to není pravda. Lhala si sama sobě. 

Něco v něm bylo. Měla vždy, čuch na lidi. A i přes tu tvrdou skořápku, kterou vyzařoval, cítila, že jeho srdce, není zlé.

 Přistoupil až k ní, a změřil si ji, svým modrým pohledem. 

„Předpokládám, Selmo, že tušíš, kdo jsem? A proč jsem zde?"

 Selma přikývla. Bylo jí jasné, že nyní záleželo, jen na něm. Mohl udělat cokoliv. Za to, že zde skrývá jeho ženu, mohl se ji lehce a bezmilostně zbavit, kdyby chtěl. A dokonce se jí, i na moment sevřelo srdce strachem. Díval se na ní, s tak ledovým a arogantním pohledem, až ji zamrazilo. 

„Nejsem tu kvůli tobě, „ řekl ale najednou, „nebudu ti dělat problémy, Selmo. Přišel jsem si, pro svojí ženu."

***

 Isabela pomalým krokem, kráčela zpátky k domu. Ráda se procházela po lese. Měla vždy pocit, že alespoň na chvíli, dokáže zapomenout na Nicholase.

 Vynořila se z poza posledního stromu a blížila se zadem k obydlí. Neměla ani tušení, že před domem stojí Nicholasova auta. Ani tušení o tom, že on, ji již několik chvil pozoruje. 

Ale i kdyby to věděla, její vysoké stadium těhotenství, by ji nedovolilo, mu utéct. Však byla tak neohrabaná. 

Neustále si hladila své vypouklé bříško, a zamyšleně kráčela vpřed. 

Měla pocit, že poslední dobou, pláče čím dál častěji. Od chvíle, kdy se pomalu blížil termín jejího porodu, na Nicholase myslela stále víc a více. Nedokázala ho vypudit z hlavy, i když byla přesvědčena, že ho k smrti nenávidí. 

Bylo to již skoro pět měsíců, kdy od něj utekla, a nebylo jediného dne, kdy by na něj nemyslela. V noci se trápila steskem, ale stačilo, aby se jednou podívala na jeho konfrontující fotky, a ihned si byla jistá, že udělala dobře. 

Zavřela za sebou dřevěná vrátka a vykročila ke dveřím. Vstoupila do domu a otevřela dveře, svého pokoje. 

„Můj bože!" vykřikla překvapením. Uprostřed jejího pokoje, stál Nicholas. 

„To ne, Isabelo. Jsem pouze, tvůj muž, jestli sis toho nevšimla." Zavrčel, a Isabele se podlomily kolena. 

Ustrašeně se rozhlédla kolem, ve snaze, se kamkoliv schovat. Vypadal nebezpečně, a dosti naštvaně. Vlastně byl skoro zuřivý vzteky.

„Co..., co tu chceš?!" vypravila ze sebe, skoro nesmyslnou otázku.

„Co myslíš?" jeho oči zajiskřily, „přišel jsem si proto, co mi patří!"


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

DIVOKÝ LOVEC- PÁN TEMNOTY

VÍTÁM VÁS NA STRÁNKÁCH PLNÝCH ROMANTIKY